Duke van Bagaloso….
Mijn kleine hondenvriendje, je bent nu twee jaartjes oud. Wat zijn we gelukkig dat wij je baasje en vrouwtje mogen zijn..
Je werd geboren op 3 januari 2009 in Weert. Vanaf november 2008 zaten we al in spanning rondom de zwangerschap van je mama Bo. We mochten als eerste kiezen van de fokker en we hoopten op een mooie zwarte reu. Rond de kerstdagen kregen we een mailtje dat je moeder nogal onrustig was en dat de eerste voortekenen van de bevalling zich aandienden.
Wat hadden wij een gelukkig Nieuwjaar toen we het bericht kregen dat er op 3 januari puppies waren geboren…twee weken in spanning wachten om naar Weert te mogen afrijden en je in het echt te mogen zien en te begroeten. Via mails en de website hadden we al de eerste foto’s van je gzien samen met je broers en zusjes. Baasje viel op de mooie zwarte stip boven op je koppie..De fokkers hadden je liefkozend de bijnaam “verkeersbord” gegeven.
Ik, vrouwtje, was “verkocht” toen ik je op mijn twee handen dicht bij mijn gezicht hield, wat een heerlijk ventje..
Nu draag ik je “figuurlijk” op allebei mijn handen, je bent zo ontzettend braaf, baldadig, onbenullig, aanhankelijk..eenkennig en ondeugend..
Precies wat ik van een Duitse Dog mag verwachten. Mijn bank is jouw bank, je kwijlt, smeert mijn tapijt onder met je knaagbotjes. Mijn deuren en mijn muren moeten nodig geverfd worden sinds dat jij hier rond hobbelt…Maar ik wil je voor geen goud meer missen..
We hopen nog lang van je te mogen houden…want dat doen we met hart en ziel.

Dikke knuffel van vrouwtje
Duke 3 maand oud
Duke 18 maanden oud

© 2011 Doghome.nl